Dolomietenmarathon

MaratonaEindelijk is alles in kannen en kruiken: volgend jaar start ik in de Dolomietenmarathon, een Italiaanse cyclosportieve. ’t heeft wat problemen gekost (ik was geselecteerd, reisgezel Marc Remans niet. Daarom dan maar via Enroute ingeschreven. Dan ben je zeker van een deelname + we moeten al geen logeerplaats meer zoeken.

De volgende maanden zal je hier de voorbereidingen op mijn eerste cyclosportieve kunnen volgen.

2 comments

De Dolomietenmarathon!! Nice 😉 Dit is ook wel een cyclosportieve die ik ooit eens wil rijden, alleen weet ik niet of ik genoeg trainingskilometers zou kunnen afmalen in combinatie met de studies. ’t Lijkt mij alvast een heel leuke belevenis. Succes ermee

Ahoi,

Ik wens je nu al veel succes, als mijn studies mij tijd geven om te trainen zal ik het ooit ook es doen. We kunnen mss samen es gaan trainen?

Tot een dezer dagen in het gent