Reünie BMV – BRB

Afgelopen zaterdag zijn we nog eens samengekomen met de deelnemers van Brugge – Mont Ventoux en Brugge – Reims – Brugge. Op het programma stond de vertoning van de film van BMV + een brunch.

Aangezien ik de film gemonteerd had, moest ik ook zorgen voor de vertoning. Het eerste idee was om het te tonen op een tv, maar dat is niet echt handig. Zeker als je weet dat er 55 man aanwezig was. Daarom werd er gekozen voor het gebruik van een projector. Om het geluid wat aantrekkelijk te maken had ik ook mijn geluidsinstallatie meegenomen.
De film werd wel gesmaakt door de aanwezigen. Het is natuurlijk altijd tof om wat van de reis terug te zien.

Na de film en het uitdelen van de diploma’s was het tijd voor de brunch. Aan tafel zat ik met allemaal mannen van BmV. ’t was eens tof om elkaar terug te zien en vooral… om plannen te smeden voor 2007. Het enige al wat realistischer dan het andere… In elk geval, als het meeste doorgaat van wat er gezegd is zal er weer veel gefietst worden. Over die plannen zal waarschijnlijk later meer verschijnen.

’t was een toffe avond, misschien voor sommige de laatste keer dat we ze zien. In elk geval, via Internet zal er met de meeste wel contact blijven en wie weet, komen we elkaar tegen op een tocht (zoals ik in september 2 man van BRB tegenkwam).

Be the First to comment.